Despre noi

 

Portofoliu

 

Servicii

 

Clienti

 

Atestate profesionale

 

Contact


 
 

S.C HEXON ENGINEERING S.R.L  este o firma de consultanta si audit formata dintr-o echipa specializata in domeniul protectiei mediului, legislatie de mediu.

 

Specialistii cu experienta in domeniul consultantei de mediu, sistemelor de management, respectiv proiectarea sistemelor, elaborarea documentatiei, instruirea personalului implicat in activitati, implementarea, evaluarea, auditarea, asistenta la auditul de certificare, ofera solutii profesionale, optime si rapid clientilor nostri.

Furnizam servicii de consultanta unui numar vast de clienti precum investitori straini care dezvolta afaceri in Romania, companii internationale de mediu care cauta parteneri locali, administratii publice centrale si locale, firme de consultanta si audit  si persoane fizice preocupate de perfectionarea profesionala.

Un sistem de management implementat si certificat este o investitie care trebuie sa aduca profit prin o mai buna organizare si functionare a institutiei.

Cea mai importanta persoana pentru societatea noastra este CLIENTUL. Existam datorita clientilor nostrii si prin urmare, intotdeauna  stam  la dispozitia  lor  pentru a le intelege si satisface cerintele.

 

MISIUNEA COMPANIEI

Misiunea noastra este aceea de a crea valoare companiei  prin consultanta la asteptarile clientului.

Sustinerea si promovarea ideii de consultanta, asigurata prin adoptarea unei strategii orientate pe portofoliu, planificand din timp managementul. Parte a acestei strategii consta in eficientizarea modului de prezentare a serviciilor catre client.

Valoare adaugata prin servicii de calitate, in bugetul alocat si in termenul stabilit de client.

Atingerea obiectivelor, printr-o continua crestere care sa tina cont de:

- cota de profitabilitate

- consolidarea pozitiei pe piata

-stabilitate

 

VALORILE COMPANIEI

Orientare catre client: Pentru a oferi  servicii de incredere si la standarde inalte.

Comunicare: Suntem deschisi dialogului.

Responsabilitate: Suntem o echipa de profesionisti care isi utilizeaza cunostintele, abilitatile si experienta pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii. Profesionalism in activitatea desfasurata.
Responsabilitatea fata de propria munca si rezultate, respect fata de propria dezvoltare si cariera, fata de clienti si in toate relatiile deschise catre exterior.

Training continuu.  Intotdeauna bine pregatiti.

 

VIZIUNEA COMPANIEI

Calitatea serviciului oferit clientului este premisa unei evolutii prospere.

Atingerea  nivelului de excelenta in toate aspectele activitatii, prin servicii care sa poata concura pe piata in continua schimbare si dezvoltare.